اخبار

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در نشست کمیسیون انجمن‌های علمی تأکید کرد:

ضرورت معرفی انجمن‌های علمی به صورت ویژه به نهادهای تصمیم‌گیر و تاثیرگذار کشور

ضرورت معرفی انجمن‌های علمی به صورت ویژه به نهادهای تصمیم‌گیر و تاثیرگذار کشور
دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست کمیسیون انجمن‌های علمی که با حضور دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی ایران و اعضای این کمیسیون برگزار شد، اظهار داشت: ضروری است انجمن‌های علمی به صورت ویژه به نهادهای تصمیم گیر و تاثیرگذار کشور معرفی شوند.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف، دکتر رحیمی در این نشست به نکاتی کلیدی جهت موفقیت و ادامه کار انجمن‌های علمی اشاره کرد و گفت: تحلیل و بررسی این موضوع که در میدان عمل واکنش نهادها از جمله وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حمایت از این انجمن‌ها تا چه اندازه و به چه نحوی است از نکات حائز اهمیت به شمار می‌رود.

وی افزود: انجمن‌های علمی باید در مسیر خود سعی کنند ماهیت غیردولتی‌شان را حفظ کنند و وابسته به دولت نباشند و در این میان باید رویکرد ما نسبت به انجمن‌ها مشخص شود که آیا رویکردی انقباضی داریم یا انبساطی و این موضوع باید مورد تحلیل قرار گیرد.

دکتر رحیمی در ادامه از اهمیت و تحلیل میزان حمایت نهادها و سازمان‌ها از انجمن‌های علمی به عنوان نکته مهمی در ادامه کار این انجمن‌ها یاد کرد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تصریح کرد: باید سعی شود انجمن‌های علمی را به شکل ویژه به نهادهای تصمیم‌ساز معرفی کنیم؛ به عنوان مثال می‌توانیم تعدادی از این انجمن‌ها را به مرکز پژوهش‌های مجلس برای انجام پروژه‌های کاری معرفی کنیم زیرا این نهادها از اعتبارات خوبی برخوردار هستند و می‌توانند ماموریت‌هایشان را برعهده انجمن‌ها قرار دهند.

دکتر رحیمی افزود: وقتی پروژه‌ای به انجمن‌ها سپرده می‌شود این حسن را دارد که تجربه کار تحقیقاتی در انجمن نهادینه می‌شود و در این راه کمک و بهره‌گیری از ظرفیت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌تواند بسیار کارگشا باشد.

دکتر رحیمی در پایان سخنان خود از اعضای انجمن‌های علمی خواست که لیست انجمن‌های شاخص را استخراج کنند و زمینه کاری هر انجمن را مشخص کرده تا بتوان برای انجمن‌های شاخص بودجه‌ای تعریف کرد و کارهایی را به آنها سپرد.

۶ اَمرداد ۱۳۹۹ ۱۳:۱۵
تعداد بازدید : ۹۱۲