معاون آموزشی وزارت علوم در نشست کارگروه ویژه آموزش کشورهای عضو یونسکو مطرح کرد؛
پیشبینی مکانیزمهای مختلف برای برگزاری آزمونهای دانشجویان در شرایط بحران کرونا
دومین نشست کارگروه ویژه آموزش کشورهای عضو یونسکو، بهصورت ویدیوکنفرانس و بهطور همزمان در سراسر جهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای عالی عتف، دکتر علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست مجازی، به تداوم روشهای مختلف آموزشهای غیرحضوری برای دانشآموزان و دانشجویان کشور، از جمله روشهای آموزش مجازی، رادیو تلویزیون، شبکههای اجتماعی و اینترنت، به سه عامل مهم انعطافپذیری، استاندارد و ترکیبی در برگزاری آزمونها و امتحانات دانشجویان اشاره کرد که با توجه به شرایط و امکانات موجود در مراکز آموزشی کشور اتخاذ و اجرا خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با رفع شرایط اضطراری بیماری کرونا، وضعیت آموزش و امتحانات دانشجویان کشور به روال عادی خود بازگردد، لکن در غیر اینصورت، مکانیزمها و روشهای ترکیبی مختلفی برای برگزاری آزمونها و امتحانات دانشجویان از جمله ازریابی دانشجویان بهصورت الکترونیک توسط استادان، برگزاری آزمون در پایان هر یک از جلسات آموزش مجازی، آزمونهای شفاهی ازطریق اینترنت، و انجام پروژههای کاری توسط دانشجویان پیشبینی شده است.
دکتر خاکی صدیق خاطرنشان کرد: کنکور ورودی دانشگاهها در همه مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری طبق روال سالهای قبل انجام میشود و در صورت لزوم با چند هفته تاخیر برگزار خواهد شد.
گفتنی است ۱۲ کشور و از جمله کشور ایران، در خط اول گفتمان و تعامل بینالمللی با یونسکو در موضوع کرونا هستند.
در این نشست مجازی دکتر حسین سالار آملی، قائممقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی نیز حضور داشت.